Bemutatkozás

Üdvözlöm honlapomon, Lebovics Timi vagyok. Amióta az eszemet tudom, rajongok a színekért, formákért és a csodás anyagokért. Világ életemben imádtam rendezgetni a szobámat, később lakásaimat. Élveztem a bútortologatást, saját kezűleg festettem át a szobáim falát és bármilyen változtatás izgalommal töltött el, amivel egy kicsit más hangulatot varázsolhattam magam köré. Már tinédzser korban tudtam, hogy divattervező vagy lakberendező leszek. Végül a Stílusház Oktatási Stúdióban kötöttem ki, ahol valóra váltva álmomat, lakberendezőként végeztem.

Hiszem, hogy ügyfeleim számára a legjobb eredményt úgy biztosíthatom, ha megtartom az egyensúlyt a praktikum és az esztétikum között. Munkáim során a megrendelő igényeihez igazodva ezt tartom szem előtt. Ügyfeleim számára megadom mindazt a támogatást, ami ahhoz szükséges, hogy álmaik otthona, nyaralója vagy irodája megvalósulhasson.
Az elmúlt évek szakmai tapasztalatai által eljutottam oda, hogy mára már nincs kedvenc stílusom, éppen ezért ugyanolyan lelkesedéssel fogadok bármilyen kihívást.

Elsődleges célom, hogy minden esetben a megrendelő személyiségére szabott végeredmény születhessen, ami neki és róla szól.

Munkáim során Várhegyi Anna kolleganőmmel dolgozom együtt.
Hiszem, hogy kevés bensőségesebb dolog van, mint az otthon melege, éppen ezért megköszönöm, ha megtisztel bizalmával.