Rólam mondták

Cégünk 2013. évi nagyszabású ügyfélpartijának helyszínéül a Vam Design Centert választottuk ...  "Cégünk 2013. évi nagyszabású ügyfélpartijának helyszínéül a Vam Design Centert választottuk. Az éppen akkor zajló, egyedülálló Van Gogh 3D kiállítás kiemelt támogatójaként a "Hangok. színek, formák" elnevezésű rendezvényt Van Gogh világának tematikája köré szerveztük. A közel 700 nm-es, hatalmas belmagasságú aulát csupasz falakkal, üresen kaptuk meg a 200 fős VIP rendezvény megszervezéséhez.
A rendkívüli költségvetés utolsó tételeként, igen rövid határidővel döntöttünk egy profi belsőépítész csapat megbízása mellett, akik azt a feladatot kapták, hogy kreatív ötletekkel idézzék meg Van Gogh világát a rendezvény idejére. A végeredmény lélegzetelállító lett a cég menedzsmentje és a meghívott vendégek legnagyobb örömére. Köszönet érte Panninak és Timinek. "

Aszalós Kinga, a Nextent Informatika Zrt. kommunikációs igazgatója
    A HUNGEXPO, OtthonDesign 2014 kiállításon elnyertük a „Legszebb Stand” kitüntető díjat. Partnereimmel az Endrédi Design bútorokkal és Várhegyi Anna, lakberendezővel nagyon büszkék vagyunk rá, hogy munkánkat a szakmai zsűri ilyen előkelő elismeréssel díjazta.
"Timit régóta ismerem, néhány munkáját volt szerencsém folyamatában megfigyelni és a végeredményt közelről megcsodálni. Tavaly nyáron vettünk egy házat, ami valamikor a '80-as években épült. Egy nagyobb konyhából leválasztott mini fürdőszoba átalakításában kértünk segítséget, ahová az ablaktól csupán egy 80 x 80 szűk zuhanyfülke fért el, amit nagyon nem szerettünk.A nagy ablak helyett egy kisebb ablakot javasolt és néhány olyan apró, ötletes átalakítást, amitől ma egy csodálatos, modern fürdőszobánk van egy tágas zuhanyzóval. Mivel teljes felújításba egyelőre nem tudunk belevágni, ezért Timitől ötleteket kértem arra is, hogy hogyan tehetném otthonosabbá a nappalit és a hálószobákat. Nagy félelmem volt a függönyválasztás, de Timi segítségével megtaláltam a megfelelő anyagokat és színes szalagokat is. A nappalit már sikerült nagyon feldobni és hamarosan a két háló is új színeket kap. Hatalmas magabiztosságot és nagyon nagy segítséget kaptam tőle, KÖSZÖNÖM SZÉPEN. - (T.K.)"